Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

WORD VRIEND VAN PODIA HEEMSTEDE

We hebben je nodig

Mede dankzij onze Vrienden levert Podia Heemstede al jaren met onze theater- en concertprogrammering een grote bijdrage aan de cultuur in Heemstede en omgeving. Particuliere inkomsten worden voor ons van steeds groter belang. Met jouw Vriendschap draag je bij aan het voortbestaan van Podia Heemstede en kunnen wij mooie, bijzondere en indrukwekkende voorstellingen en concerten programmeren. Een gevarieerd cultureel programma met zowel bekende artiesten als jong talent en met cabaret, muziek en toneel. Jouw Vriendschap zorgt voor een groter draagvlak en geeft makers van de toekomst een kans. Wil je ook in de toekomst blijven genieten van alles wat Podia Heemstede biedt? Word Vriend!

Je krijgt ook iets terug in ruil voor je steun

Deze voordelen zijn:
• De mogelijkheid om een week voorafgaand aan de reguliere kaartverkoop max. twee kaarten per voorstelling te kopen.
• Je ontvangt regelmatig de Podia Heemstede Nieuwsbrief met interviews met artiesten en nieuws over de voorstellingen en speciale acties voor vrienden.
• Bijwonen van de jaarlijkse open dag waar een voorproefje wordt gegeven van de voorstellingen en concerten.
• Speciale acties door het theaterseizoen heen.

Aan het begin van elk theaterseizoen kun je met voorrang voorstellingen boeken. Je krijgt dan een week voorsprong op andere belangstellenden en dat is geen overbodige luxe blijkt elk jaar weer. Sommige voorstellingen raken in deze voorverkoop al uitverkocht!

Je wordt vriend voor een bedrag van € 25,- per seizoen. Als vriend boek je per voorstelling 2 kaarten met voorrang voor een nieuw theaterseizoen.

Zo word je vriend van Podia Heemstede

Je hebt al een account :(weer)Vriend worden?: Als Vriend kun je voor een nieuw seizoen twee kaartjes per voorstelling met voorrang boeken.

Je hebt nog geen account: je meld je hier eenmalig aan en koopt dan een vriendenpas. Wanneer je daarna opnieuw inlogt en bij de persoonlijke gegevens ( via e-mail adres)kijkt zie je bij het kopje "passen "staan, dat je vriend voor het seizoen volgend op de datum van aankoop bent.

je kunt ook een doorlopende machtiging aanvragen om elk seizoen vriend te blijven. Mail of bel dan om het incassoformulier aan te vragen, na terugontvangst wordt dan elk jaar , medio mei de vriendenbijdrage afgeschreven.