Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

NIEUWSBRIEF 21 april 2021

Hoe het gaat?!

We hebben zin om jullie weer te zien in Theater de Luifel en De Oude Kerk!

Helaas lijkt daar op korte termijn geen opening voor te komen. Er zijn nog geen versoepelingen in beeld, maar langzaamaan is er wel wat verandering te zien. Zo zijn er de experimenten van Fieldlab in verschillende theaters en dat geeft ons hoop. Toch verwachten we dat de rest van dit theaterseizoen bij ons nog stilletjes verloopt.

Desalniettemin hebben we wat moois in petto: een heuse livestream in de maand mei in de Oude Kerk en we vragen uw aandacht voor een mooi initiatief in coronatijd in de Goudse Schouwburg.

Ook zijn wij druk bezig een aansprekend theater- en concertprogramma voor volgend jaar samen te stellen. En zoals al eerder gezegd zijn de voorbereidingen voor onze zomerconcerten bij Huis te Manpad in volle gang. Dat is een mooi vooruitzicht!

Volg voor het laatste nieuws graag onze website www.podiaheemstede.nl en Facebook, Twitter of Instagram.

Facebook
Twitter
Instagram

Adriaan Pauw Symposium

Alvast voor in de agenda: 28 mei van 16:30-18:00uur presenteren Stichting Adriaan Pauw en Podia Heemstede met trots een muzikaal symposium over de ‘Heer van Heemstede’: Adriaan Pauw.

400 jaar geleden kwam hij naar Heemstede en daar zien we vandaag de dag nog veel van terug. Niet alleen in Heemstede zelf, maar ook ver buiten de Nederlandse grenzen.

Een symposium, met sprekers en muziek, waar je wijzer en vrolijk van wordt. Je kunt het online volgen via een livestream.

In de volgende nieuwsbrief meer informatie!