Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

NIEUWSBRIEF

De voorstellingen gaan door, juist nu!

Wij zijn er nog steeds voor jullie

De coronamaatregelen van dinsdag 13 oktober jl., hebben voor Podia Heemstede geen (extra) verandering gebracht. We mogen voorstellingen blijven organiseren voor maximaal 30 bezoekers. We zijn ons er zeer bewust van dat niet alle podia dit kunnen. We voelen daarom ook extra verantwoordelijkheid, juist omdat wij wel in staat zijn om door te gaan. We gaan daarom ook andere middelen inzetten om jou, onze bezoeker, te bereiken. Zodra we hier meer informatie over hebben, laten we dat weten.

Helaas zijn er, vanwege deze coronamaatregelen, wel een aantal voorstellingen en concerten geannuleerd. Kaartkopers worden zo snel mogelijk geïnformeerd. Per voorstelling wordt gekeken naar verplaatsing of restitutie van de ticketgelden.

Het is voor iedereen intussen duidelijk dat regels snel kunnen veranderen. We proberen je natuurlijk zo snel mogelijk te informeren, al kost het soms ook wat tijd bij ons om tot de juiste oplossing te komen. We hopen en danken je bij voorbaat voor jouw begrip.

Hou onze website www.podiaheemstede.nl goed in de gaten, en volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

Facebook
Twitter
Instagram

JOHAN GOOSSENS (TRY-OUT)

Johan Goossens trakteert ons op 31 oktober op twee
try-outs in theater De Luifel. En wij hopen, net als Johan zelf, na de try-outs hem ook weer te zien in volle zalen! De insteek van zijn show?Het leven loopt vaak net iets anders dan je wilt. Maar we houden de moed erin. Zeker als je Johan Goossens bent. De pers over Johan Goossens: “Eerlijk, grappig en ontroerend (…) IJzersterk cabaret.” – NRC **“

Er zijn voor de tweede voorstelling om 21:15 nog kaarten te koop. Niet veel, dus wees er snel bij. Bestel hier je kaarten.

EXTRA VOORSTELLING NHUNG DAM & KOOS TERPSTRA

Tot onze grote vreugde is er op 7 november om 16:30 een extra voorstelling van Nhung Dam en Koos Terpstra ‘3 miljoen stappen naar Sicilië’

Wees er snel bij en bestel hier je kaarten.

TRIO D’ENCORE: DE TOUR ALS SPORTIEVE OPERA

Wij zijn weer enorm blij dat ze naar Heemstede komen: Trio d’encore!! De energie, de vrolijkheid en het samenspel zijn werkelijk een lichtpunt in deze tijd!
Het Trio bestaat uit Caspar Vos (piano), Koen Stapert (viool ) en Marcus van den Munckhof (cello). Ze leerden elkaar kennen op het conservatorium van Amsterdam, werden dikke vrienden en sinds 2012 spelen zij samen.
Met hun programma ‘de tour als sportieve opera’ spelen ze geliefde encores, met een link naar het wielrennen. Een tip van de sluier: wist u dat Chopin, Berlioz en Schumann net als veel wielrenners een relatie hadden met verboden middelen?

Kijk hier voor een fragment

Kom genieten van een avond vol muziek en verhalen op 14 november om 19:00 en 21:15uur. Bestel hier je kaarten.