Podia Heemstede
Theaterlijn
023 – 548 38 38
ma t/m do 9-16 u
vr 9-12 u
Podia Heemstede

Leoni Jansen en Izaline Calister

Barricade

De kracht van (protest)songs
Leoni Jansen en Izaline Calister, topzangeressen, liedjesschrijfsters, programmamaaksters en Universal Soldiers, gaan als Sisters in Arms op zoek naar songs die de wereld hebben veranderd. Want ook zij beseffen... Times They Are A-Changin’ en daar speelt muziek een grote rol in. Wat is het verhaal achter Fuck You van Lily Allen of Gimme Hope Jo’anna van Eddy Grant?  Jansen en Calister gaan de barricade op en zingen liedjes die verandering teweeg hebben gebracht en vertellen het verhaal erachter.  ‘En wat is nou jouw favoriete protestsong?’ Jansen en Calister vroegen het aan een aantal politici, opiniemakers en nieuwsbrengers. Elke avond komt één van hen langs om daarover te vertellen.Te gast zijn onder anderen: Job Cohen, Maartje van Weegen, Frits Barend, John Leerdam, Petra Stienen en Kathleen Ferrier.

Trailer
Er een trailer van de voorstelling gemaakt. Klik hier om deze te zien.

Recensies

de Volkskrant
De Volkskrant gaf de voorstelling vier van vijf sterren (**).

Recensie Draai om je oren
De website draaiomjeoren.nl heeft een recensie geplaatst.

Recensie Maxazine.nl
Op de website maxazine.nl vind je een recensie.

RTV Rijnmond – Live uit Lloyd
Op vrijdag 17 oktober 2014 zijn Leoni, Izaline en band te gast geweest in het radioprogramma Live uit Lloyd van RTV Rijnmond.
Je kunt de opnames nog steeds terugkijken en -luisteren. http://www.rijnmond.nl/programmas/live-uit-lloyd/berichten/17-10-2014/leoni-jansen-izaline-calister-live-uit-lloyd

ZIN Magazine
In het ZIN Magazine van 22 okt staat een aankondiging over Barricade.

‘en wat is nou jouw favoriete protestsong?’
Jansen en Calister vroegen het aan een aantal politici, opiniemakers en nieuwsbrengers. Elke voorstellingsavond komt één van hen langs om daarover te vertellen. 

Locatie: Theater de Luifel

Muziek/muziektheater

02 okt

Bestel kaarten20:15 uurvrienden € 20,00 -  -  CJP kaart € 19,00