Podia Heemstede
Theaterlijn
023 – 548 38 38
ma t/m do 9-16 u
vr 9-12 u
Podia Heemstede

Abdelhadi Baaddi

Ik ga op reis en neem mee

Ik ga op reis en neem mee

Slechts acht man/vrouw publiek mag per keer mee op reis

Een auto met imperiaal vol spullen, emoties en familie. Een reis van vijfentwintighonderd kilometer en twintig uur, met als eindbestemming Marokko. Hoe kom je die reis door als je medepassagier een bron van onvoorwaardelijke liefde is en tegelijkertijd je grootste ergernis? Wat weet Abdelhadi eigenlijk van zijn vader? Wat weet zijn vader van hem?

Zestig jaar geleden vertrok zijn vader uit Tanger en nu maken zij samen dezelfde reis, andersom. Zijn vader gaf zijn dromen op voor zekerheid. Nu geeft Abdelhadi zijn zekerheid op voor zijn dromen.

THEATER DE LUIFEL (VOOR DE DEUR INSTAPPEN)

Er zijn middag- en avondreizen; reisprijzen: vanaf € 15,00 

DINSDAG 24 APRIL T/M ZONDAG 29 APRIL

Stap in zijn Mercedes 307 en ga mee op reis. Maak kennis met vader en zoon, zoals zij opnieuw kennis maakten met elkaar. In Ik ga op reis en ik neem mee gaan maximaal acht bezoekers met Abdelhadi mee op reis naar Marokko. In een uur tijd wordt vijfentwintighonderd kilometer afgelegd in een personenbusje en verplaatst het publiek zich in Abdelhadi en zijn vader, in hun verschillen en overeenkomsten. Er zijn 10 reizen van één uur. Opstappen vóór Theater de Luifel.

Locatie: Theater de Luifel

Cabaret

28 apr