Podia Heemstede
Theaterlijn
023 – 548 38 38
ma t/m do 9-16 u
vr 9-12 u
Podia Heemstede

Het Volk

De God van de slachting

Geloofwaardige chaos

In hun nieuwe voorstelling De God van de Slachting komen twee echtparen bijeen om een verklaring voor de schadeverzekering op te stellen: de zoon van het ene stel heeft ‘gewapend’ met een stok de zoon van het andere paar twee tanden uitgeslagen.

Een uit de hand gelopen kinderruzie, meer is het niet, zo lijken de ouders aanvankelijk overeen te komen. Beide echtparen willen het beschaafd oplossen met een open gesprek, maar gaandeweg blijken woorden de laagjes vernis van de beschaving grondig af te schuren tot er alleen nog een (verbaal) slagveld overblijft. Op typisch Volkiaanse wijze ontaardt dit gegeven in een geloofwaardige chaos.
De God van de Slachting is over de gehele wereld met succes gespeeld en door Roman Polanski verfilmd onder de titel Carnage. Naast Wigbolt Kruijver en Bert Bunschoten als de beide echtgenoten worden de damesrollen vertolkt door Minke en Karlijn Kruijver.

Locatie: Theater de Luifel

Toneel
Let op: deze voorstelling is een onderdeel van de serie Toneel. Bestelt u deze toneelserie, dan betaalt u geen € 71,50 maar slechts € 49,-.
Bestel de toneelserie

20 apr

Bestel kaarten20:15 uurNormaal € 19,50 - Serie Toneel € 12,25  -  CJP kaart € 19,50