Podia Heemstede
Theaterlijn
023 – 548 38 38
ma t/m do 9-16 u
vr 9-12 u
Podia Heemstede

Fred Delfgaauw

Paradijsvogels

Unieke vorm van totaaltheater

Je kent ze wel. Ze zijn bijzonder. Volgens velen vreemd, lachwekkend. Fred Delfgaauw is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar die in werkelijkheid paradijsvogels zijn. De manier waarop zij naar de wereld kijken gaat vaak gepaard met humor, maar ook met een groot gelijk.

In zijn nieuwe solovoorstelling sleept Delfgaauw het publiek op onnavolgbare wijze mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Na het enorme succes van In de wachtkamer van de liefde kunnen we ook nu weer rekenen op humor en ontroering. Die zó dicht bij elkaar liggen dat het heerlijk schuurt. De meesterverteller en maker van een unieke vorm van totaaltheater weet zijn publiek te vangen met minimale middelen.

Herman van Veen over Delfgaauw: ‘Fred is een gezelschap in zijn eentje en wij, het publiek, zijn prettig verbaasd, gaan naar huis en als we thuiskomen zeggen we: Verrek, we zijn onze jas vergeten.

Locatie: Theater de Luifel

Toneel
Let op: deze voorstelling is een onderdeel van de serie Toneel. Bestelt u deze toneelserie, dan betaalt u geen € 71,50 maar slechts € 49,-.
Bestel de toneelserie

23 mrt

Bestel kaarten20:15 uurNormaal € 19,50 - CJP kaart € 19,50  -  Serie Toneel € 12,25