Podia Heemstede
Theaterlijn
023 – 548 38 38
ma t/m do 9-16 u
vr 9-12 u
Podia Heemstede

Hannes Minnaar

Hemelvaartsdagconcert

Met o.m. Schuberts (sonate D.845), Gabriel Fauré (9 Préludes) en Johannes Brahms (variaties en fuga over een thema van Händel).

Als prijswinnaar van de internationale concoursen in Genève en Brussel wist de in Nederland al gelouterde Hannes Minnaar internationaal de aandacht op zich te vestigen. In 2016 ontving hij De Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding van het Fonds Podiumkunsten voor jonge getalenteerde musici.

Uit het juryrapport: ‘Het is kenmerkend voor de persoonlijkheid en serieuze natuur van Hannes Minnaar dat al behaalde lauweren in binnen- en buitenland hem indertijd niet beletten zich aan te melden voor de Nederlandse Muziekprijs. Deze gaf hem juist extra stimulans en faciliteiten tot verdieping van zijn kunstenaarschap en studie op uiteenlopende terreinen en bij verscheidene specialisten, van Beethoven-interpretatie tot het minder bekende Franse repertoire. (...) Minnaars spel wordt gekenmerkt door een absoluut natuurlijke, pure, heldere en onopgesmukte stijl. Dienstbaarheid aan de muziek is steeds zijn credo, verbluffende technische begaafdheid en virtuositeit daaraan ondergeschikt.

Locatie: Podium Oude Kerk

Kamermuziek / klassiek
Let op: dit concert  is een onderdeel van de serie Concoursen - de Winnaars. Bestelt u deze concertserie, dan betaalt u geen € 76,50 maar slechts € 59,-.

10 mei

Bestel kaarten20:15 uurNormaal € 21,00 - CJP kaart € 20,00  -  Serie Concoursen € 14,75