Podia Heemstede
023 – 548 38 38
ma t/m vr 9-13 u
Podia Heemstede Podia Heemstede

Nieuws

Beste bezoeker van Podia Heemstede,

We missen je erg als bezoeker van onze voorstellingen en concerten maar wensen je vooral een goede gezondheid toe! Laten we hopen dat we elkaar in de loop van het komende seizoen - in welke vorm dan ook - weer kunnen treffen. 

We willen je met deze nieuwsbrief deelgenoot maken van ons beleid:
• Onze programmeurs doen er alles aan om voorstellingen en concerten te verplaatsen. Vooralsnog zijn alle verplaatsingen onder voorbehoud. Wij raden je aan vooral onze website in de gaten te houden, deze bevat de meest actuele informatie.
• Wij zullen je informeren wanneer de kaartverkoop voor het komende seizoen zal starten. Het is niet uit te sluiten dat dit pas na de zomer zal zijn. De brochure zal worden uitgebracht als het zeker is dat er weer voorstellingen en concerten kunnen plaatsvinden. Waarschijnlijk plaatsen wij medio juni de voorlopige brochure 2020-2021 op onze website.
• Wij volgen de landelijke aktie bewaarjeticket.nl. Er komen vouchers om kaarten voor geannuleerde voorstellingen of concerten op een later moment te gebruiken. De vouchers zullen beschikbaar komen via ons boekingssysteem. Momenteel werken wij aan de technische faciliteiten om de vouchers te kunnen uitgeven.
• Zoals alle podiuminstellingen vragen ook wij coulance bij het terugvorderen van reeds gekochte kaarten. Financiële middelen zijn hard nodig om deze ongekend lastige periode door te komen.
• Wij zoeken naar andere vormen om in de zomer of het vroege najaar een cultureel aanbod te doen. Als we zover zijn zullen we dit ook communiceren via een nieuwsbrief en uiteraard de website.
Deze tijd vraagt geduld en het om kunnen gaan met talloze onzekerheden. Het spijt ons zeer dat ook wij weinig concreets kunnen bieden. 

Rest ons je nogmaals een goede gezondheid toe te wensen in de hoop elkaar binnen afzienbare tijd weer te kunnen ontmoeten in De Oude Kerk of Theater De Luifel! 

Voor de meest actuele informatie: zie onze website.